viernes, 12 de junio de 2009

PROVA DEL CARTELL



AIXI ES LA 1ª PROVA DEL CARTELL PER ENGUANY, ES UN PROTOTIP ENCARA QUE FALTEN COLORS, COL.LABORADORS ETC ETC...

QUE VOS PAREIX?

QUE LI DIC QUE FIQUE?

QUE LI DIC QUE LLEVE?

COMENTEUME PER FAVOR.....

COL.LABOREM TOTS VAL?

4 comentarios:

  1. A mi em sembla be, però ull amb el tema ortogràfic. El nom dels mesos crec que no va amb majúscula (agost per "Agost"); "l'hermita" s'apostrofa. D'altra banda, "triatló" du accent. De totes formes no estaria malament que ho confirme algú que ho controle. Hi ha una regidoria de normalització lingüística a l'ajuntament que s'encarrega de coses d'este estil...Cada detall que millorem suma. Au, a seguir traent-li xispes a eixa bici!!!

    ResponderEliminar
  2. M´agrada, el tema lingüistic s´arreglara, el model esta molt be.
    I chichet fer el favor de dir com va la cameta.

    ResponderEliminar
  3. Per cert, podríem afegir en algún lloc del cartell que el recorregut ciclista és nou, per si algú va quedar escarmentat de l'any passat de tants bonys i asfalt en mal estat... A vore si repesquem a tothom i s'animen a donar-nos una altra oportunitat. Només és una idea...

    ResponderEliminar
  4. A mi me gusta el cartel (y a Lorena tambien), falta darle color a las imagenes, y los patrocinadores, o lo que se tenga que poner (escudo de la federación, lo de el chip, etc).
    Y lo de las faltas de ortografia, "komo s nota k herez unibersitarío, aki la jente da pa lo k da" es coña me parece bien el detalle.
    Haber si tengo tiempo y miro lo de "google earth" y sacamos el recorrido, asi lo poodriamos colgar en el blog, y poner la dirección en el cartel, asi la gente entraria en el blog y nos conoceria más, tanto triatletas, como gente curiosa. saludos, me voy a entrenar, un poquito.

    ResponderEliminar