martes, 18 de mayo de 2010

FOTOS CANET (a la pròxima les ficaré totes rectes, estes preses...)

Així dóna gust, ocupant tot el carrer...


Amb cara d'haver acabat sobradísim!


¿Segur que no son germans?jeje.





Abel camí de boxes. Carrerón!




Inici de la carrera a peu. Sempre és una descarrega de tensió haber eixit de l'aigua sense molts colps i baixar de la bici sense problemes. A peu l'entorn extern no afecta tant i només es pateix fins on t'abellís en cada moment.


Jaume eixint de l'aigua. Subcampió autonòmic V2.





Fernando, también debió salir mareado del agua, porque no le veo otra explicación al dorsal cabeza abajo, jeje. Es broma, con las prisas... A mí se me rompió la goma en la carrera a pie y tras recogerlo del suelo y toda la pesca, al final me lo até como pude y también lo llevaba al revés. Por cierto, és la única foto en la que corriendo sales con un pie en el suelo, en todas las fotos de todas las carreras sales volando sin tocar el suelo!

PD1: als que no apereixeu en ninguna foto, probablement anaveu massa ràpid i eixiu borrosos. Per a la pròxima, quan vegeu la camara heu d'amainar el ritme i ficar cara de felicitat!!
PD2: iep cracks, des d'ací donar anims als que ja no ens vam vore després de la carrera (Vicent, Wences,...) Ah, i el mareig al mar crec que és prou normal. Jo era la primera volta que nadava enguany al mar i a banda del shock dels primers 2 minuts on no podia quasi respirar pel neopreno, fred, tensió..., també vaig eixir de la primera volta marejat, però davant de mi veia gent que encara feia més eses que jo. Ànim a tots i que pujen les temperatures!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario