domingo, 26 de abril de 2009

CARA DE BOBO!!!!

SI SI EIXA CARA ES LA QUE TINC AVUI....
CAIGUDA EN LA BICI AL KM 20/25 I TOTS ELS PLANS DE ANAR A PER L'AUTONOMIC I FER UNA BONA GENERAL A TERRA EN 2 SEGONS TONTOS....
CARA DE BOBO!!!!! ES LA QUE TINC AVUI.
BE XICS AÇO NO ME HO ASPERAVA PER A RES DEL MON,
-CAURE EN UN LLARGA DISTÀNCIA (EN EL QUE VAS SOLES) I RETIRAR-TE???????'
PUES SI!!!!
RES CUANT HE CAIGUT ERA TAL EL MEU ESTAT DE "SHOCK" QUE NO ME HO PODIA CREURE.
MIRE LA BICI :
MANETES DEL FRENO DOBLADES , RODA FRENADA, BOTELLINS PER TERRA, RASCADES AL MUSCLE, CAMES, BRAÇOS, COLP A LA CADERA ,COLP AL GENOLL ECT ECT..... QUE FAIG SEGUEIX?.... NO? .....QUE FAIG?
INTENTE MUNTAR A LA BICI DESPRÉS DE 5 MINUTS , IX ENRRABIETAT PERO NOMES FAIG QUE RECORDAR EL MOMENT DE LA CAIGUDA I ELS PUESTOS QUE HE PERDUT I QUE JA NO QUEDARÉ AL LLOC ON HEM CORRESPON....
FAIG 10 KM MÉS I DESIDEIX RETIRAR-ME.
ESTAVA PENSANT EN TOT MENYS EN COMPETIR I AIXÍ NO ES POT SEGUIR......
ANAVA DELS 30/35 PRIMERS EL 3 VALENCIÁ (I EL SEGON A 40 SEGONS CONTROLANT-LO) PER A VAIXAR DE LA BICI I FER UNA MALESA AMB BONES SENSACIONS I GUARDANT PER A DESPRES!!!!
PERO..... DE AIXÓ RES!!!!
UNA LLÀSTIMA PERO HAVER LLEGIT EL COMENTARI DE OSCAR HEM FÁ VORE LES COSES DE UN ALTRA MANERA......
LA NATACIÓ BÉ (1900M) EN EL TEMPS CLAVAT 28 MIN I DE AHI, AL FORAT.

4 comentarios:

  1. Animo tio, sabes que eso puede pasaarle a cualquiera, mirame a mi el año pasado en Sueca, y como dizen en las peliculas, ya veras lo que nos reiremos luego con el paso de los años, ahora a por el Challenge, y como te dije, cuando acabes el ironman, el tatuaje de rigor, como primero va el medio, te haces las letras, y luego en octubre el muñeco, aunque no sea de la misma marca, sigue siendo un ironman. Arriba esa moral, que sigues siendo una maquina

    ResponderEliminar
  2. bueno mañana tengo bici(2 sesiones, ruta+rodillo) y no sabes como voy a salir.....
    encendido en flama viva!!!!!
    estoy rabioso porque he visto los tiempos de los 15 primeros y me cago'n la puuuuu......
    lástima. espero reirme despues de barcelona, sería una buena señal......
    se me ha escapado el disputar un autonómico y duele bastante pensar que pudo haver sido.

    ResponderEliminar
  3. Tio quina llastima!!Ho senc. Espere que eixos colps i rascades no siguen més que això i que en uns dies només quede el dolor psicològic, que eixe segur que és més profund, però pensa que no només no t'impedeix seguir entrenant, sino que es pot transformar en motivació afegida.
    Respecte a abandonar, doncs baix el meu punt de vista es una bona decissió; perque tens més objectius enguany, i tu no corres al nivell de voler acabar i ja està, sino que et demanes un rendiment determinat, i ni inclús havent acabat es probable que t'hagueres sentit realitzat, així que jo opine que totes eixes forces que t'has estalviat s'han de reflexar en la rabia i el tesón per a preparar la próxima.
    Ànim i que el ritmo no pare, que queden MOLTÍSSIMES carreres i reptes!

    ResponderEliminar
  4. Fermi, soc el teu cunyat. No he pogut parlar amb tu, pero ja saps com ho sentim tots. ara mateix no hi ha res que te puga dir ningú que te lleve el regust amarg, pero d´aci uns dies estarás tirant-li de valent com sempre i mirant cap endavant. No eres dels que ploren, segur que avui ja estas pensant en entrenar mes fort i treu´re´t la espina a la próxima carrera, i es eixe espirit el que t´ha fet arribar tan llun. Molta força i segueix aixina, la meta es Barcelona...no baixes i molts, molts anims. Els teus nebodets volen un altra copa...eres el millor!!!

    ResponderEliminar