lunes, 6 de abril de 2009

UNA ALTRA CRÓNICA DEL 10.000m

Arribem a les quatre al Grau, i aparquem pronte. En eixir del cotxe veiem que Chicho, Fermín i familia arriben ben equipats (Xixo amb una estètica impecable, gorra nova inclosa). Tots junts anem a pels dorsals, on havíem quedat amb Alex i Abel, i efectivament allí ens trobem i ho arrepleguem tot: dorsals, chips i revistes velles (com sempre). Des d'allí ràpidament anem a canviar-nos i escalfar un poc. Jo, com tenia pensat, amb camiseta interior tèrmica de mànega llarga. Tanmateix, només als 2 minuts d'escalfament ja comence a suar, cosa prou inèdita en mi, i es que la competició implica una activació inherent que no existeix als entrenaments. Així que pensat i fet, em lleve la tèrmica i li la endose a Fermín, que venia de recolçament logístic per patir una lleu lessió que esperem acabe en res.
Sense temps per a més es dóna l'eixida. Mónica, que s'havia quedat al final del grup, va anar remontant a gent a un ritme constant de 5'10 aproximadament. És la primera carrera que corria sola, i va tenir unes sensacions molt bones. Al final va acabar en 52' i amb moltes ganes de superar-se el dia 18 en Borriana. Per la meua part, no competia des d'octubre, i entrenant no controle el ritme per km sino les pulsacions, així que no sabia molt be què podia eixir. La idea era fer un test i aguantar a pulsacions altes el major temps possible. Al final vaig anar constant en tot moment, fent cada 5000m en 19'45'' aprox, i amb una mitja de 165ppm, i una màxima de 167ppm. Al final molt content tot i quedar l'últim del club. I es que sou tots uns màquines!!
Després de canviar-nos, i sense estirar gens, tot siga dit, vam anar a prendre un refresc o "calentet" (jejeje) a un garito a l'aire lliure d'allí davant, on Chicho ens va explicar les dificultats d'una vida emancipada, (instruccions de la llavadora incloses). Quanta raó!!!

12 comentarios:

  1. ara si comensa a pareixer un blog on tots parlem.(no en serio mola més uns altres punts de vista aixi que ja sabeu els altres participants)
    felicitats oscar per saber dur un ritme constant i no entrar en refreges amb ningú. tots no poden dir-lo.no penses en el resultat(que no es gens roint) i pensa en que feres un entreno amb mes calitat del normal.

    ResponderEliminar
  2. No esta mal la cronica, ya solo quedan 2 pero a estos no los veo escribiendo un texto de más de 2 lineas, ja,ja.
    Una cosa Ferminet, lo de refregues a ningu no ira por mi, si yo solo sali con estos a reventarme y a que me explotara la pierna, como sucedio, más pronto de lo esperado, ya te pillare, ya.
    Y pa Oscar tambien ahi, algo que objetar con lo de la lavadora, encima que hos doy clase de hogar y no hos cobro, a ti tambien te pillare.
    Te has fijado en que iba impoluto vestido, lo unico esque no hay una foto en acción, saludos.

    ResponderEliminar
  3. si lo de les refregues va per mi, no era la meua intencio ficar aixo de chicho pero tens que compendre que pasem moltes hores junts i tenim molta confianca,es lo que li diriem en el treball, lo unic que volia era si podies ficar alguna foto meua per baixala res mes.gracies

    ResponderEliminar
  4. que no home no.....
    ho dic per la gent que sol eixir desvocada en les curses..
    no ho dic per ningú del club, faltaria menys...
    ademes si hi han refreges entre nosaltres sempre dona mes peu al catxondeito entre companys, com ha de ser...

    ResponderEliminar
  5. crec que si que tin c mes fotos ara ho mire val????

    ResponderEliminar
  6. La cronica es molt bona. Te tota rao del mont en lo de mantindre el ritme i sobre tot el que mes m´alegra es l´equip que formen i el companyerisme que hi ha.
    Tenim tots un pique molt sa, com diu ferminet que el catxondeo no te que faltar ni a l´hora de ......., cadascu que pense el que vullga, ens vorem en la proxima

    ResponderEliminar
  7. Be, en primer lloc dir que encara falten eixe parell de cròniques!!!
    I d'altra banda que estaria be agenciar-nos unes samarretes per a correr les carreretes, d'eixes baratetes, i ficar el mateix logo que al mono de moment...Si algú secunda la idea, estaria bé comentar-ho a tothom i mirar de prendre una decissió conjunta. Segur que la foto lluiria molt més...

    ResponderEliminar
  8. tens raó oscar es un tema que deuriem parlar,
    roba d'entrenament,banyadors,chandals,pantalons curts ect ect....
    jo per mi ho faria tot.
    que diuen els tri????

    ResponderEliminar
  9. El tema eixe de les equipacions jo tambe estic d´acort. En la proxima reunio es un punt molt interessant per a parlar ja que aixina ja serem una familia per a tot.Pero con ja sabeu tot aco depent del presupost.
    El tema de banyadors i gorros personalitzats, poden estar fets en dos o tres setmanes despres de confirmar el disseny, o siga que ja podeu donar informacio de com sera el disseny. En lo referent al xandals tambe es poden personalitzar, ferminet va vore algun disseny i models. I en lo referent a les camisetes si apreteu un poc a un que te una tenda d´esport igual seu curra i les paga ell.
    Doneu ides sobre aquest tema.

    ResponderEliminar
  10. jo no caic qui puga ser....
    je je!!
    ostia pues de p....mare alex.....!!!!
    endavant!!!!

    ResponderEliminar
  11. Jo pense que deuriem reunir-nos i parlar sobre el tema, perque sempre ho anem deixant passar uns per altres. Per cert, un puntazo lo que diu el tio eixe de la tenda d'esport de fer les camisetes, jo tampoc acabe de caure quí puga ser, pero tenint estes iniciatives deu ser algún tio legal!!
    Au!No deixem que la cosa es gele!!

    ResponderEliminar
  12. Yeeeeeeeee, aixo, aixo, ara que la cosa esta calenteta i el tio este esta facil, a dit que ja a mirat alguna camisete de tirant en varios colors, a vore quin color es el que mes be quedara i aixi despres es marcara amb el logo del club i alguna que altre coseta mes.
    Anem, anem que la cosa va avant.

    ResponderEliminar